Ronaldo mai are doar 2 jucatori de intrecut pentru a devenit golgheter ALL TIME! Cate goluri mai are pana la Di Stefano si Raul

Ronaldo mai are doar 2 jucatori de intrecut pentru a devenit golgheter ALL TIME! Cate goluri mai are pana la Di Stefano si Raul

Ronaldo a marcat 5 goluri cu Granada, in victoria cu 9-1 din week-end.

Sapte goluri mai are Ronaldo pana sa il ajunga pe Di Stefano, cel mai mare jucator din istoria lui Real Madrid, si 23 pana sa il ajunga pe Raul, jucatorul exponential al Realului in ultimii 20 de ani.

Ronaldo a dat golul 300 pentru Real in meciul cu Granada, fiind de departe cel mai prolific jucator al Realului. Cu 307 goluri, Di Stefano este pe locul doi in clasamentul golgheterilor all time pentru Real, in timp ce Ronaldo este pe locul 1, cu 323 de goluri.

Mai impresionanta este media lui Ronaldo, care are mai mult de un gol pe meci de cand a venit la Real, avand 1,04 goluri marcate, in timp ce Di Stefano, care era mai putin ofensiv ca pozitie in teren, a avut o medie de 0,76 goluri, fiind depasit doar de Ferenc Puskas, cu o medie de 0,97 goluri pe meci.

Spaniolii sunt siguri ca Ronaldo va depasi recordul lui Raul chiar din acest sezon. Lucrurile nu sunt la fel de clare incepand din vara, cand Ronaldo vrea sa plece de la Madrid, cel mai probabil la Manchester United.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies