Spania

Reactia SURPRIZA a lui Neymar in 'cazul Ronaldo'! "Nu conteaza daca si-a cerut scuze!" Ce spune rivalul de la Barcelona:

Neymar cere pedepsirea lui Ronaldo pentru ce a facut in meciul cu Cordoba.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 16:54
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 17:11

Cristiano Ronaldo a fost eliminat in ultima partida, deplasarea de la Cordoba, acolo unde a lovit, frustrat, fara minge.

Rivalul sau de la Barcelona, Neymar a vorbit despre portughez, cerand suspendarea sa.

"Noi, atacantii, suntem expusi la provocari si intimidari, iar uneori ne pierdem rabdarea. Dar nu avem voie sa reactionam asa in nici un caz. Chiar daca si-a cerut scuze, Ronaldo trebuie pedepsit pentru acea agresiune.

Uneori e dificil sa nu reactionezi la provocari. I s-a intamplat lui Zidane, mi s-a intamplat si mie. E foarte greu sa ramai calm tot timpul dar trebuie sa ne folosim capul, si sa nu reactionam.

E responsabilitatea arbitrului de a proteja jucatorii pe teren, tacklingurile periculoase si reactiile violente precum ale lui Ronaldo trebuie pedepsite", a declarat Neymar.

Din fericire pentru Ronaldo, arbitrul nu a trecut in foaia de joc faptul ca starul de la Real si-a lovit in figura doi adversari. Astfel, el risca o suspendare de doar doua etape. Numai ca Federatia Spaniola de Fotbal a deschis o ancheta in care investigheaza detaliat ce s-a intamplat si doreste sa dea o suspendare mai mare, de pana la 12 etape.

Modifică setările cookies