Spania

Nu mai e cale de intoarcere! S-a aflat MOTIVUL despartirii dintre Ronaldo si Irina! Telenovela ruso-portugheza la Madrid

Cristiano Ronaldo si Irina s-au despartit! Portughezul au aflat si motivul rupturii dintre cei doi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 15:09
Data actualizarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 15:10

Ronaldo a castigat Balonul de Aur, dar in viata sentimanetala lucrurile nu ii merg la fel de bine ca in fotbal. S-a despartit de logodnica sa, fotomodelul rus Irina Shayk, imediat dupa sarbatori.

Cotidianul portughez Correio de Manhã scrie ca motivul despartirii il reprezinta neintelegerile dintre Irina si familia fotbalistului.

Ronaldo e foarte apropiat si de mama sa, dar si de sora, si locuieste impreuna cu ele si cu fiul sau la Madrid.

Irina nu a vrut sa mearga in decembrie la ziua lui Dolores, mama lui Ronaldo, care a implinit 60 de ani. Mai mult, ea nu a vrut sa petreaca sarbatorile acasa la Ronaldo si l-a fortat pe atacant sa mearga cu ea la Dubai.

Cristiano e familist convins si ii cauta o mama fiului sau, Cristiano Jr, nascut cu ajutorul unei mame surogat a careui identitate nu este cunoscuta si care a renuntat la orice drept asupra micutului.

Sursa citata scrie ca Irina si Dolores s-au certat, iar Ronaldo i-a luat apararea mamei sale. Aceasta nu o considera pe Irina demna de a deveni sotia lui Ronaldo si mama lui Cristiano Jr, insa oricum rusoaica il anuntase pe portughez ca prioritatea ei este cariera de modeling si nu viata personala.

Oricum cei doi se vedeau rar, iar in ultimile doua luni nu au avut nicio aparitie publica impreuna.

Ruptura dintre Ronaldo si Irina a fost vizibila luni seara, cand rusoaica nu a fost prezenta la gala de la Zurich in care Ronaldo a primit al treilea Balon de Aur din cariera. Dupa cateva zile, rusoaica a incetat sa-l mai urmareasca pe Ronaldo pe retelele de socializare unde este activa. 

Modifică setările cookies