Sergio Aguero Barcelona Leo Messi Spania

”Nu înțeleg de ce toată lumea vorbește despre asta”. Aguero a reacționat după plecarea lui Messi de la Barcelona

Sergio Aguero (33 de ani) și-ar fi dorit să joace la Barcelona alături de Leo Messi, care este nașul fiului său. Acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece acesta a plecat la PSG.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 12:58
Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 13:03

Aguero neagă faptul că a venit la FC Barcelona pentru a jucat alături de Messi, și că ar fi avut în contract o asemenea clauză. Chiar dacă prietenul său a plecat, atacantul sud-american își va respecta contractul cu Barcelona, valabil pentru două sezoane.

"Nu înțeleg de ce lumea tot vorbește despre acest subiect. Când eu am semnat cu Barcelona, Messi era liber de contract. El încă negocia cu echipa atunci. Nu a existat nicio clauză prin care Barcelona îmi garanta că voi juca alături de Messi, este o invenție.

Nu voi pleca de aici pentru că Messi s-a transferat. Am mai jucat împotriva lui Messi, ar fi frumos să ne întâlnim în Champions League", a declarat Aguero, citat de Goal.com.

Aguero a venit la Barcelona din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Manchester City, formație la care a evoluat timp de zece ani și alături de care a scris istorie. 

Acesta mai are de așteptat până la debutul pe Camp Nou. Este accidentat la gambă și, momentan, Ronald Koeman nu poate conta pe el.

Modifică setările cookies