Inregistrari soc cu Florentino Perez: "Raul si Casillas sunt doua escrocherii mari ale lui Real Madrid!" 

Inregistrari soc cu Florentino Perez: "Raul si Casillas sunt doua escrocherii mari ale lui Real Madrid!" 

Florentino Perez este presedintele lui Real Madrid. 

Unul dintre cei mai influenti oameni din fotbal, Florentino Perez, a fost surprins pe niste inregistrari divulgate de El Confidencial in 2006. Acolo, Perez ii critica si desconsidera pe doi dintre fotbalistii legendari ai clubului: Iker Casillas si Raul Gonzalez. 

"Casillas nu este portar pentru Real Madrid, ce vrei sa iti spun. Nu este! Nu a fot niciodata. A fost un mare esec pe care l-am avut. Ce se intampla e ca sunt oameni care il adora, il iubesc, vorbesc cu el, ce stiu eu. Il apara atat...Bine, este una dintre marile escrocherii, cea de-a doua e Raul. Marile escrocherii ale Madridului sunt Raul pe primul loc si al doilea Casillas", spune Perez citat de cotidianul SPORT

In aceleasi inregistrari, presedintele Realului ii critica pe toti fotbalistii, despre care spune ca nu sunt de incredere. 

"Jucatorii sunt foarte egoisti, nu poti sa te bazezi pe ei pentru nimic si cel care se bazeaza pe ei, se inseala, te mint, e o prostie. Eu am un concept oribil despre jucatori", se aude pe inregistrari. 

El Confidencial explica furia lui Perez "il ataca in special pe fostul atacant, al doilea golgheter din istoriia clubului si jucatorul cu cele mai multe aparitii in tricoul blanco. Il acuza ca a 'distrus' Realul si il invinovateste ca fiind unul dintre motivele pentu care a demis de la presedentie in 2006". 

In acea perioada, Perez a renuntat la functia de presedinte pe care o detinea inca din iulie 2000. Si-a anuntat demisia pe 27 februarie 2006, iar apoi a revenit la presedentia clubului in 2009. 

  • Inregistrari soc cu Florentino Perez:
VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies