Imaginile care l-au facut pe Zidane sa PLANGA la TV! Antrenorul Realului a vorbit despre cel mai dificil moment din cariera. VIDEO

Autor: Sport.ro
Duminica 03 Septembrie 2017, 17:32

	Imaginile care l-au facut pe Zidane sa PLANGA la TV! Antrenorul Realului a vorbit despre cel mai dificil moment din cariera. VIDEO

Zinedine Zidane a inceput sa planga in timpul unui interviu.

In perioada de pauza internationala, antrenorul lui Real Madrid a oferit un interviu televiziunii Telefoot. Zidane a urmarit momente importante din cariera sa si a inceput sa planga cand a privit o inregistrare cu tatal sau, Smail. Acesta vorbea despre cat de mult isi iubeste fiul.

"Nu mi-e rusine sa-i zic ca il iubesc, si pe nepoti la fel. Cand ii sun, le spun ca ii iubesc, o sa le spun tot timpul. Le-am zis inainte, le zic acum si o sa le spun si de acum incoolo", spunea Smail Zidane.

Zidane a vorbit si despre cel mai controversat moment din cariera, capul in piept aplicat lui Materazzi in finala Cupei Mondiale din 2006.

"Nu sunt mandru de acel moment. Nu sunt mandru de acel gest. Sunt multi tineri, antrenori, voluntari care fac fotbalul atat de diferit, dar e o parte din cariera mea, viata mea, nu e un lucru placut, dar trebuie sa il accept si sa il diger", a spus Zidane.

Oficial: CMBSU a decis impunerea de noi restricții în Capitală. Ce nu vei mai avea voie să faci
BRAT

Modifică setările cookies