FIFA depuncteaza o echipa din Primera Division si o trimite in zona retrogradarii! Ce club are probleme

FIFA depuncteaza o echipa din Primera Division si o trimite in zona retrogradarii! Ce club are probleme

•Daca CFR Cluj si Sageata Navodari au fost sanctionate in Romania cu cate 24 de puncte, si spaniolii au parte de scandaluri si depunctari
•O echipa din Primera Division a fost pedepsita de FIFA si trimisa in zona retrogradarii

Nu doar fotbalul romanesc se confrunta cu dificultati financiare si scandaluri, ci si alte campionate considerate mult mai puternice. Este si cazul Primerei Division, acolo unde Almeria, ocupanta locului 16, a aflat ca FIFA i-a luat 3 puncte.

Cotidianul MARCA scrie ca micuta formatie a fost sanctionata de Forul International pentru neplata unei datorii cuprinse intre 50 si 60 de mii de euro catre Aalborg BK, fosta adversara a Stelei din Europa League.

Spaniolii au fost gasiti vinovati pentru neplata unei datorii in cazul transferului lui Michael Jakobsen (2012), astfel ca au fost aspru pedepsiti.

Sursa citata scrie ca FIFA le-a luat 3 puncte celor de la Almeria, astfel ca echipa va cadea de pe locul 16 pana pe 20, in zona retrogradabila.

Surprinzator, presedintele clubului iberic, Alfonso Garcia, spune ca datoria a fost platita si ca FIFA a facut o mare greseala. De asemenea, acesta a anuntat ca se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Pana ca TAS-ul sa dea insa o solutie, clubul ca pierde cele trei puncte. Almeria va trebui sa plateasca si o amenda de 2.000 euro catre FIFA, precum si suma restanta celor de la Aalborg.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Biden l-a sunat pe președintele palestinian Abbas: Hamas trebuie să înceteze tirurile cu rachete
BRAT
Modifică setările cookies