Caz INCREDIBIL! Un MEGASTAR de 40 de mil de la Real a platit un TRANSEXUAL pentru doua nopti NEBUNE! Dezvaluirile care ii pot distruge cariera

Autor: Sport.ro
Luni 23 Septembrie 2013, 18:05

	Caz INCREDIBIL! Un MEGASTAR de 40 de mil de la Real a platit un TRANSEXUAL pentru doua nopti NEBUNE! Dezvaluirile care ii pot distruge cariera

Imaginea lui va avea GRAV de suferit daca nu va da urgent explicatii pentru nebunia asta!

Un transexual din Belgia sustine ca Benzema l-a platit pentru doua nopti fierbinti! Starul lui Real a cunoscut-o pe Victoria Dorval la Paris, unde era alaturi de prostituata minora Zahia, cea din cauza careia atat el, cat si Franck Ribery au probleme cu legea.

Victoria, care si-a facut operatia de schimbare de sex acum 5 ani, spune ca Benzema i-a dat in total 8000 de euro ca s-o convinga sa-si petreaca seara alaturi de el.

"Stia de operatia mea, dar mi-a zis ca nu-l deranjeaza. Mai mult, mi-a spus ca era chiar mai bine, ca sunt tanara din punct de vedere fizic", a explicat transexualul in varsta de 29 de ani pentru Sud Info.

Victoria pretinde ca a fost apoi cautata si de rapperul Booba, prieten bun cu Benzema: "A vrut sa fie cu mine o noapte, l-a costat 3000 de euro. Managerul lui m-a pus sa semnez un contract care imi interzicea sa vorbesc in tabloide despre relatia pe care am avut-o".

Motivul pentru care Victoria a iesit pana la urma in presa il reprezinta faptul ca mai multi jurnalisti francezi au cautat-o in ultima perioada: "Benzema si Booba au negat faptul ca ar fi fost cu mine. Le e rusine ca au platit pentru serivicii sexuale cu un transexual. Nu am spus nimanui din presa despre asta, e si un clip pe net in care mi se cer detalii si eu refuz sa fac orice fel de comentarii."

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT