"Cat de mult iti doresti sa ajungi la PSG?" Anunt BOMBA facut de spanioli! Cristiano Ronaldo s-a intalnit cu Al-Khelaifi si poate face schimb de locuri cu Neymar

"Cat de mult iti doresti sa ajungi la PSG?" Anunt BOMBA facut de spanioli! Cristiano Ronaldo s-a intalnit cu Al-Khelaifi si poate face schimb de locuri cu Neymar

Cristiano Ronaldo la PSG si Neymar la Real Madrid? Scenariul nu este deloc imposibil!

Ultimele saptamani au dus la intensificarea zvonurilor ca Ronaldo se apropie de despartirea de Real Madrid si, cu toate ca Manchester United parea varianta preferata a jucatorului, cei de la PSG au facut primul pas! Vicecampioana Frantei i-a transmis lui Ronaldo ca ii ofera un cec in alb pentru a semna cu ei!

Conform Mirror, cei care citeaza Diario Gol, Cristiano Ronaldo s-a intalnit intr-un hotel din Madrid cu presedintele lui PSG< Nasser Al-Khelaifi. A fost vorba despre o discutie informala, Ronaldo dorind sa-si evalueze optiunile inainte de a lua o decizie.

Super-agentul Jorge Mendes a fost informat de catre cei de la PSG ca daca Ronaldo va alege clubul francez, acesta va face orice pentru ca transferul sa aiba loc. Cum Neymar este vazut pe termen lung conform presei spaniole ca fiind inlocuitorul lui Cristiano Ronaldo, nu este exclus ca un schimb intre cele 2 cluburi sa aiba loc chiar in vara viitoare!

Conform jurnalistilor spanioli, Al-Khelaifi a lansat direct intrebarea catre Cristiano Ronaldo: "Cat de mult iti doresti sa ajung la noi?". Nu a fost dezvaluit insa raspunsul dat de Ronaldo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies