Barcelona Arthur Melo juventus Spania

Barcelona renunta la un fotbalist! Juventus a primit oficial permisiunea de a negocia cu jucatorul: ce lovitura pregatesc italienii

Barcelona este pregatita sa renunte la un fotbalist pe care il aducea in urma cu doi ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Aprilie 2020, 10:49
Data actualizarii: Marti 28 Aprilie 2020, 11:19

Barcelona le-a permis oficialilor de la Juventus sa negocieze cu Arthur (23 de ani). 

Mijlocasul brazilian sosea pe Camp Nou in 2018, cand catalanii ii plateau lui Gremio 31 de milioane de euro.

Potrivit Mundo Deportivo, Barcelona apreciaza interesul "Batranei Doamne" pentru Arthur si a decis sa faca o exceptie, oferindu-le oficialilor italieni posibilitatea de a negocia cu jucatorul. Arthur mai este sub contract cu clubul catalan pana in 2024.

Spaniolii mai anunta ca oferta pe care o pregateste Juventus este una generoasa si transferul are sanse mari sa se materializeze.

Mijlocasul brazilian are un salariu la Barcelona de aproximativ 5 milioane de euro, suma pe care si Juventus ar fi dispusa sa i-o ofere.

In acest sezon, Arthur a jucat 16 meciuri pentru Barcelona in campionat, reusind sa inscrie 3 goluri si sa ofere 3 pase decisive.

Debut in nationala Braziliei la 21 de ani

 

Arthur a debutat in selectionata mare a Braziliei pe 8 septembrie 2018, iar de atunci a adunat 20 de aparitii in tricoul nationalei. Mijlocasul a fost titluar la Copa America din 2019, cand a reusit sa castige trofeul alaturi de Brazilia.

56 de milioane de euro este cota de piata a lui Arthur, conform Transfermarkt.

Modifică setările cookies