Primul jucator de FIFA pe PlayStation care semneaza cu un club de fotbal! Ce va fi obligat sa faca englezul cat timp e sub contract cu Wolfsburg

Autor: Sport.ro
Joi 04 Februarie 2016, 13:07

	Primul jucator de FIFA pe PlayStation care semneaza cu un club de fotbal! Ce va fi obligat sa faca englezul cat timp e sub contract cu Wolfsburg

David Bytheway este unul dintre cei mai buni jucatori de FIFA din lume.

David Bytheway, un renumit jucator de FIFA pe PlayStation, a semnat recent un contract cu clubul german Wolfsburg.

Nu va juca fotbal, nu va fi antrenor si nici nu va participa vreodata la un antrenament alaturi de Draxler si Andre Schurrle, ci va fi reprezentantul clubului in turneele de gaming.

Ar putea fi inceputul unei noi ere in lumea jocurilor video si o intersectare pe bani multi intre lumea reala si cea virtuala.

In varsta de 22 de ani, David Bytheway va reprezenta de acum clubul Wolfsburg in timpul turneelor si a filmarilor la care participa.

Concret, englezul va fi obligat prin contract sa poarte tricoul lui Wolfsburg la fiecare actiune publica la care participa.

"Este absolut incredibil ce mi se intampla, sa semnez un contract si sa pot sa reprezint un club asa de mare cum este Wolfsburg."

"M-am apucat de jocuri pe consola pentru a-mi ocupa timpul liber, acasa, alaturi de prietenii mei. Am vrut sa fiu cel mai bun dintre ei si iata ca acum am ajuns sa semnez un contract cu un club de fotbal.", a spus David Bytheway pentru BBC.

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies