Tensiune maxima, multa Sete de Crapi! Finala are deja un favorit pentru marele premiu de 1000 de euro! #15

Baietii au prins deja fiecare pestii care le deschid drumul spre victorie. Daniel Trandaf, Andrei Ionescu si Sorin Matei sunt la egalitate si au aceleasi sanse la mia de euro din finala Sete de Crapi.

Instructorii au toata increderea in baieti ca procedeaza pe Moara Vlasiei 2 asa cum au invatat la antrenamente. Daca ei au muscat bine lectiile de pescuit, si crapul va musca momeala cu pofta. Cei trei elevi au arunacat primele lansete in larg la ora 1, dupa ce si-au instalat standul o ora, conform regulamentului. Arbitrul e cu ochii pe ei, iar cei mai buni pescari din Romania au luat deja distanta de ei. A trecut primul sfert de concurs. Avem primele declaratii si impresii din finala Sete de Crapi dupa 6 ore de prins deja 100 de kg pe Moara Vlasiei 2.

E clar. Baietii sunt la jumatate de crap distanta si avem un concurs cu greutate. Daniel, Andrei si Sorin sunt pregatiti sa sece balta cu Setea lor de Crapi. Orice peste scapat inseamna kilograme in minus si posibil infrangerea. Gustul puternic al victoriei se simte in aer si tensiunea in atmosfera e mai mare chiar decat cea din lanseta.

Campionul intermediar dupa 6 ore de concurs incepe sa ia un mic avans. Si noaptea e inca departe. Incordarea e mare, asa ca mai bine ne vedem saptmana viitoare. Pana atunci ne relaxam si ne pregatim de o seara si de o noapte plina de trasaturi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce spun autoritățile române despre pașaportul de vaccinare. Ce beneficii vor avea persoanele vaccinate
BRAT

Modifică setările cookies