Sleepless in Moara Vlasiei :) Ce capturi au facut pescarii: VIDEO #8

Noaptea e d-abia la inceput, iar baietii au incins atmosfera cu un gratar plin ochi si au fost numai urechi la avertizoarele de pe balta. Doar povestile pescaresti sunt mai lungi decat noptile pe Moara Vlasiei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Octombrie 2014, 20:23
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 13:23

Cat de bogat e gratarul, Setea de crapi nu trece. Cele trei echipe sunt pe receptie, antrenorii si elevii sunt pregatiti in orice moment pentru interventie. Atentie, se trage!

Echipa 1 intarata spiritele si avertizoarele iau foc. Crapii sunt in foame si noi in mare sete de crapi. Fiecare instructor si elevul lui functioneaza perfect in echipa.  Si cand te gandesti ca se stiu de atat de putin timp si deja se cunosc atat de bine.

Ce seara, ce capturi, ce ambitii. Dintr-un curs de pescuit la crap s-a transformat totul intr-un concurs. Spiritele s-au aprins, glumele s-au intetit si baietii incep sa simta mirosul puternic al premiului din finala. Elevii sunt din ce in ce mai buni si mai greu de departajat, crapul musca intaratat de mirosul de gratar, iar instructorii spera, de ce nu, la un nou record.

Incepe sa se crape de ziua si echipele isi conserva fortele pentru crapul de a doua zi. Maine avem treaba de la prima ora pe balta Moara Vlasiei 2.

Modifică setările cookies