Setea de crapi vine lansand! :) Vezi episodul 5: VIDEO

Am facut ieri primii pasi profesionisti pe balta. Am facut inventarul echipamentului de pescuit si am trecut la primele cursuri practice.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Septembrie 2014, 19:09
Data actualizarii: Marti 23 Septembrie 2014, 15:11

Suportii au fost montati, lansetele au fost aliniate, crapii au inceput sa simta miros de nada, iar noi- gustul puternic si amarui

Setea de crapi vine lansand, asa ca inainte sa aducem prima prada la mal, trebuie sa stim cu ce se mananca o lanseta.

Chiar daca vorbesc aceeasi limba pescareasca si sunt aproape cei mai buni din lume, instructorii nostrI isi fac tactica fiecare cum stie mai bine. In functie  de lac, adancime, fundul apei si setea de crapi pe care o au in ei, instructorii au tehnici care mai difera un pic din punct in punct. Diferentele mici pot aduce insa mia de euro unui singur elev in marea finala.

Cine are de castigat in competitia de crap? Ala care-si pregateste mai bine treaba si asteapta pestele cel mare sau cel care trece la treaba? Se pare ca aici graba chiar nu strica treaba.

Bogdan si Daniel au de recuperat deja dar nu intra in criza. Ei au ales doua lansete cu monturi diferite ca sa dribleze malul de pe fundul lacului. Am vazut-o pe prima si acum vedem cum se asambleaza capcana cu boiles flotant.

Baietii s-au pus pe treaba: si instructorii, si elevii. Au muscat primii pesti si seara se lasa cu mare sete de crapi. Cele 3 echipe vor sta pe balta o noapte in care vor Numara crapi pana se crapa de ziua. Abia asteptam sa vedem ce trick-uri mai invata elevii de la instructorii si cine devine favorit in finala Sete de Crapi Neumarkt, de 1.000 de euro.

Modifică setările cookies