Mare Sete de Crapi in prima zi :) Vezi episodul 1: VIDEO

Cum spune si piesa, mi-e sete de tineeee, mi-e seteeeee de noi si mi-e sete de crapi, am mai baga de la noi. Ca sa vina vara inapoi si ca sa ne racorim si mai puternic am intins cel mai tare concurs de pescuit din 2014.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Septembrie 2014, 17:45
Data actualizarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 17:49

Aproape 1.000 de pescari amatori au tras la pagina setedecrapi.ro pentru prada vietii lor: un curs complet cu cei mai buni pescari din Romania si o finala cu un premiu puternic si amarui de 1.000 de euro. 

Toti participantii la concurs si-au urcat pe site cele mai bune capturi si povesti pescaresti, iar cei mai buni pescari din Romania au pescuit la sorti 3 bucati din marea de inscrisi in concurs.

Bogdan Dragan, Mihai Pripon si Tudor Cosmin sunt cei 3 mari pescari romani si instructorii din acest concurs, vicemapioni mondiali si campioni nationali la pescuit de crap. Dupa o tragere la sorti, fiecare in parte o sa faca echipa cu cate unul din cei 3 castigatori de pe site. Ei isi vor antrena elevii in urmatoarele doua luni pentru marea finala Sete de Crapi

Maimutoiu, Mitzanu si Maradona pe poreclele dau la crap acum in cele mai dulci ape din lume. Isi aduc insa aminte ca au pus guta pe apa de mii, poate chiar zeci de mii de ori de ori ca sa ajunga tot mai sus in clasamentul mondial. Au inceput insa cu un instrumentar de baza, ca noi toti ceilalti innebuniti dupa pescuit.

Maine, instructorii le dau primul test elevilor ca sa vada de unde-I agata in antrenamente. Si tot maine o sa vedem ce elev, la ce instructor trage. O sa avem echipele care doua luni se vor bate pe sport.ro pentru marea finala Sete de Crapi. Unul din cei trei pescari os a plece acasa cu 1.000 de euro si cu experienta de pescar profesionist.

Modifică setările cookies