Lider in lupta pentru 1.000 de euro! Unul dintre finalistii Sete de Crapi a reusit sa se detaseze serios! VIDEO #18

Sorin e cel mai aproape de premiul de 1.000 de euro si nu-si permite nici o lansare gresita.

Am avut de toate pana acum in finala Sete de Crapi. Declaratii de razboi, trasaturi aduse la mal, arbitri, cantare, drill-uri la cate doua lansete deodata si un campion la jumatatea programului de concurs. Sorin a respectat cel mai bine pe balta Moara Vlasiei 2 ceea ce i-a comunicat instructorul Mihai Pripon in cantonamentul de o luna. D’asta nu e de mirare ca e pe locul I. La ce distanta, aflam un pic mai incolo, la cantarul oficial. Pana atunci, vedem sfaturile de invingator pe care i le da antrenorul lui. Sorin e cel mai aproape de premiul de 1.000 de euro si nu-si permite nici o lansare gresita.
 
Arbitrul Mircea e cu noi la cantarul numarul doi. Cine a prins cele mai multe bucati, care a luat pestele cel mare si cine e pe crapi mari in concursul asta?
 
Instructorii pleaca la sacul de dormit, iar concurentii pleaca cu pluta dupa crap. In larg, departe de mal, unde au nadit bine macar o data la 30 de minute si unde lanseaza la cel mult o ora, asa cum l-a invatat Mihai pe Sorin, elevul lui - deocamdata campion. Saptamana viitoare ne vedem cu crapul la crapat de zi, cu un nou cantar si cu finalul care sigur se va dezbate in cateva kg mai rau decat se zbate pestele in carlig.

Citeste si:Sete de Crapi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din industria auto se adâncește. Dacia își oprește din nou activitatea
BRAT

Modifică setările cookies