Finalistii Sete de Crapi, departajati de UN SINGUR PESTE prins! Noapte cu peste 100 de kilograme prinse pe balta! VIDEO #17

Lupta crancena intre finalistii Sete de Crapi, pe balta Moara Vlasiei 2. Andrei sta mai bine in clasament, chiar daca pestii l-au mai fentat din cand in cand si pe el. Tudor Cosmin, antrenorul lui, are toata increderea in el.

Crapul si-a facut treaba, a colaborat, a raspuns la nada si s-a lasat tras pentru farmecul concursului nostru catach & release – adica “prinde si elibereaza” pe romaneste. Daniel, Sorin si Andrei merg cap la cap in concurs si instructorii lor nu au ce sa le reproseze pana acum. Dupa primul cantar, situatia e foarte stransa si finalistii Sete de Crapi sunt departajati in clasament de maximum un peste prins, adica numai cateva kg. A fost spectacol pe Moara Vlasiei 2, cu multe trasaturi si cu peste 100 de kg prinse in aproape 12 ore. Conform experientei pe care o au instructorii Bogdan Dragan, Tudor Cosmin si Mihai Pripon, noaptea e si plina de crap infometat, dar si de pericolul somnului. Si nu vorbim de peste, ci de somnul care poate sa-i ia pe concurenti asteptand un semn de la avertizori. Elevii isi fac de treaba mai cu o legatura proaspata, mai cu o bere rece, in timp ce instructorii nu se amesteca decat in gratar.
 
Noaptea e pe val, la fel si crapul. Instructorii revin langa elevi cu doua-trei sfaturi care sa-i tina in picioare pana dimineata. E timpul sa aflam primele concluzii ale echipelor despre finala de 24 de ore. Cat si unde au gresit cei trei finalisti, cum sa invinga monotonia noptii si plasele pe care le pot da pestii experimentati de pe Moara Vlasiei. In ordinea culoarelor, stam la povesti pescaresti cu numerele 1 si 2 sau, in ordinea clasamentului, cu locurile 2 si 3. Daniel a fost cel mai ghinioinist pana acum, i-au scapat 5 pesti si Bogdan incearca sa gaseasca explicatii si sa-l incurajeze. Concursul e departe de a se fi terminat.
 
Andrei sta mai bine in clasament, chiar daca pestii l-au mai fentat din cand in cand si pe el. Tudor Cosmin, antrenorul lui, are toata increderea in el.
 
Concurentii sunt constienti ca diferentele de cateva kg nu inseamna nimic. Noaptea poate schimba locurile in finala Sete de Crapi daca nu mergi pe experienta si feeling. Unde mai punem ca Andrei Ionescu a fost ghinionistul care a primit culoareul din mijloc la tragerea la sorti. Totusi, s-a descuract execelent pana acum.
 
Maine ii avem la declaratiile la cald pe campionul inermediar, pe cel care dupa 12 ore se lauda cu cei mai multi crapi prinsi, cu cele mai putine drill-uri ratate si, desigur, cu cel mai bun moral.
 

Citeste si:Sete de Crapi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies