Finalistii dau drill dupa drill, Setea de Crapi e mare! Amuzament si competitie in toiul noptii pe balta! VIDEO #16

kilogramelor, Daniel e pe treaba si trage tot ce-i pica in lanseta. Inclusiv ceea ce nu se puncteaza, motiv pentru o mica distractie pe balta.

Setea de crapi se masoara in kilograme de spectacol pe balta Moara Vlasiei 2. Pe soare, ploaie, zi sau seara, crapul musca dupa cum nadeste concurentul. Toti au adus prada la mal, au pus-o pe salteaua la relaxare, au cantarit-o si au eliberat-o in spiritul fair play-ului. In unele cazuri a mai fost si cate o trasaritura...cu scapatura.
 
Elevii au ramas conectati la concurs ca avertizorii la lansete si sunt gata sa sara din scaun la primul bip. In febra kilogramelor, Daniel e pe treaba si trage tot ce-i pica in lanseta. Inclusiv ceea ce nu se puncteaza, motiv pentru o mica distractie pe balta.
 
Daniel a recuperat pe seara si usor-usor ne apropiem de jumatate maratonului. Noaptea e lunga si Setea de crap cere spectacol. Daniel, Sorin si Andrei baga drill dupa drill, nu stau. La ora 12, adica dupa fix 12 ore de concurs, arbitrul ne va citi cantarul oficial si instructorii vor face rezumatul zilei cu concluzii si cateva sfaturi pentru jumatatea tare a concursului. Pana dimineata la ora 12, elevii trebuie sa reziste fizic si sa doarma iepureste langa avertizorii care piuie din ce in ce mai tare.

Citeste si:Sete de Crapi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies