Capturi URIASE! Concurentii au intrat in ultima faza, premiul de 1000 de euro e tot mai aproape. Cine il va castiga? #20

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Octombrie 2014, 16:36
Data actualizarii: Sambata 01 Noiembrie 2014, 00:38

Daca pana acum am numarat pestii cu zecile, e venit si timpul sa numaram orele care au mai ramas din aceasta superba finala Sete de Crapi. Daniel, Andrei si Sorin nu-si permit nici o gresala. Daca pana acum au mai scapat cate un peste, doi, trei, patru, acum orice peste scapat poate insemna o mie de euro dusa pe apa din Moara Vlasiei 2. Premiul incepe sa traga la mal si Sorin e cel mai aproape. Daniel si Andrei sunt in cursa de urmarire, dar mai bine sa ne spuna toate astea domnul arbitru Mircea.

E bine, elevii nostri au reusit sa prinda intr-o noapte mai mult peste decat mananca majoritatea noastra intr-o viata. Atat de bogata e Moara Vlasiei 2 si atat de puternica e Setea de crap. Si cand ne gandim ca se stiu de atat de putin timp si au ajuns sa imparta atat de multe despre pescuit. Bogdan Dragan, Mihai Pripon si Tudor Cosmin si-au facut treaba in stil de mari campioni. Au fost mereu langa elevii lor si acum sunt clipele decisive in care un drill conteaza mai mult decat altul. Se nadeste pentru ultima oara, se lanseaza penultima data si toti se roaaga sa mai scoata macar un crap – crapul de aur care le aduce liniste ca premiul de 1.000 de euro e al lor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!