Ambitii mari pe balta! Cum se incing spiritele si gratarele :) VIDEO #9

Am pierdut numartoarea crapilor prinsi de catre cele 3 echipe. Instructorii si elevii au acut spectacol in episodul trecut din Sete de Crapi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Octombrie 2014, 21:25
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 14:49

S-a facut zi si baietii sunt gata de o noua runda. Crapul e si el la micul-dejun, dar foamea lui tot nu e mai mare decat Setea noastra de crapi. Elevii incep sa simta gustul puternic si amarui al capturilor, dar si pe cel dulce al miei de euro pusa in finala.

Chiar daca se cunosc de atat de putin timp si sunt deja cei mai bun prieteni, pe balta se schimba treaba. Sete de Crapi este despre care prinde mai mult peste si pe cel mai mare.

Nici o echipa nu ramane datoare. Vanatoarea de crapi continua cu cei mai buni pescari din Romania si urmasii lor in sportul asta.

Incordarea e mare si ambitiile cantaresc greu. Instructorii au aceeasi sete de victorie pe Moara Vlasiei 2 si orice peste prins e cate o mica victorie in drumul spre cea mai mare victorie din viata unui pescar.

Finala e aproape, la fel ca gustul puternic al medaliei de invingator. Cine va iesi pe locul I pe balta Moara Vlasiei 2 se poate considera deja expert si poate visa la cele mai tari competitii, acolo unde se va duela in lansete cu cei mai buni pescari din lume. Ca-n finala Sete de Crapi, unde competitia e mai tare decat ne asteptam. Ambitiile sunt acum mai mari ca niciodata, dar baietii stiu sa stinga situatiile tensionate cu gustul puternic si amarui.

Modifică setările cookies