Afla cand si cum se decide mia de euro! Tu ai vreun preferat? La cine sa ajunga? VIDEO #12

De o luna asteptam asta. A sosit momentul marilor trasaturi. 

Gustul victoriei e la fel de tare precum cel puternic si amarui. Daniel, Andrei si Sorin au invatat sa dea la crap de la unii dintre cei mai buni pescari din Romania.  Inainte sa vina aici, cei trei elevi stiau ce-I ala nod, lansare si nada cum stim noi sa dam sfaturi antrenorilor din fata televizorului.

Acum sunt pregatiti sa arate ca au invatat sa fie proprii lor antrenori si jucatori in acelasi timp. In finala nu e loc de ajutor din partea instructorilor. Undei dai, acolo crapa!

Inainte sa tragem la sorti standurile pe balta si sa curga drill-urile ca berea in pahare, cei 3 instructori pun crap la crap tot ce i-au invatat pe Moara Vlasiei 2 pe elevi, de la primul nod la prima captura, de la rivalitati la prietenii si de la tactica din finala la victoria de 1.000 de euro.

Elevii incearca sa lase pe fundul baltii emotiile, dar e greu sa nu iasa la suprafata cand la mal asteapta un premiu mare si un viitor deschis in concursurile adevarate de crap.

Nod cu nod s-a facut luna de zile de cand am intrat in cantonament pe balta cu elevii nostri. Mihai Pripon, Bogdan Dragan si Tudor Cosmin i-au invatat pe Daniel, Sorin si Andrei pescuitul adevarat la crap, teoretic si practic. Ce le mai lipseste insa celor trei elevi ca sa ajunga vedete cu recorduri de zeci de kg pe cele mai populate balti din lume?

E clar, emotiile sunt mari, tensiunea creste pe mal si crapul asteapta provocarea. Declaratiile elevilor si cele ale instructorilor promit un record de capture in finala de 24 de ore. Saptamana viitoare, arbitrul trage la sorti locul pe balta si doi din cei 3 finalisti vor fi avantajati doar de destin. Cine sta pe culoarul din mijloc trebuie sa gaseasca tehnica prin care sa-si momeasca adevsarii ca sa le fure prada.

 

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies