VIDEO | Caravana Romania Activa e la Cluj, dupa 720 de kilometri parcursi pe doua roti! Si tu te poti alatura grupului de sportivi

Caravana Romania Activa a ajuns vineri in Cluj Napoca, dupa 720 de kilometri parcursi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iulie 2015, 21:21
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2015, 14:27

Caravana Romania Activa a ajuns vineri in Cluj Napoca, dupa 720 de kilometri. Sportivii nostri au plecat din Bistrita si s-au oprit mai intai pentru o scurta vizita la herghelia din Beclean. Grupul de biciclisti s-a marit din ce in ce mai mult in drumul spre Dej. Nimeni nu s-a speriat de caldura infernala: "Bicicletele rezista, noi trebuie sa rezistam", a spus Alexandru Grecu. 

Grupului de biciclisti amatori i s-au alaturat si alti fani la Dej: "Ma bucur ca vad ca mai au energie", a declarat Lucian Mandruta. 

Cu forte proaspete, biclistii au ajuns la Cluj Napoca unde au fost intampinati de fani cu aplauze si povesti la o bere rece, fara alcool.

Reporter: Cum te simti dupa 720 km?

Irina Ifrim: Ca dupa 100 km, nu stiu cand au trecut, am vazut multe locuri faine. 

Urmatoarea oprire a echipei Romania Activa va fi la trancesti, judetul Alba. Fanii sportului pe doua roti se pot alatura oricand grupului de biciclisti.

 "Cu cat mai multi cu atat mai bine, cu atat suntem mai motivati", spune Cristi Soare.Poti urmari oricand cum prinde contur cea mai mare lamaie desenata cu gps-ul pe harta pe www.sport.ro/romaniaactiva

Modifică setările cookies