MANIACII IN ACTIUNE. Cine a terminat pe primele locuri dupa 120 de kilometri de traseu nebun la Romaniacs

Se incing motoarele la Romaniacs, in cel mai dur raliu enduro din lume. Concurentii s-au racorit la final vrand-nevrand.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 22:11
Data actualizarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 22:14

Organizatorii au pus tunul cu apa pe concurenti la Romaniacs. Campionul cu nume celebru, Johny Walker a iesit castigator. Singura femeie din concurs a prins podiumul la categoria ei!  Aproape 15 mii de oameni au venit sa vada cum maniacii cad de pe motoare printre stancile si bustenii din centrul Sibiului. "Mi-a placut, dar a fost foarte obositor! Parca mai obositor decat in ceilalti ani”, s-a plans campionul din Dakar, Mani Gyenes.


 
Prima zi de off-road i-a dus pe rideri in muntii Lotrului. Primii trei clasati de la Prologul de marti si-au putut alege astazi pozitia de start, iar primul pe traseu a fost Graham Jarvis, urmat de Alfredo Gomez si Jonny Walker. Concurentii s-au trezit de la 7 dimineata si ceata le-a dat de furca. Chiar si cei mai experimentati rideri s-au ratacit.

N-a fost singurul obstacol in cei 120 de km. Dupa cateva urcari aproape imposibile, traversari de rau si coborari aproape verticale prin padure, veteranul Graham Jarvis a terminat primul ziua, urmat de neamtul Andreas Lettenbichler si castigatorul prologului, Jonny Walker.

Romanul Gyenes nu si-a gasit ritmul, dupa probleme cu motocicleta. A lasat-o mai moale, ca sa evite un abandon. Joi va fi insa o zi dura. Cu trasee in Cindrel si un service point chiar la resortul de schi Arena Platos plus finisul din Sibiu peste wall-rideul din raul Cibin a doua zi de off-road de la Red Bull Romaniacs se anunta foarte interesanta. Daca vreti sa vedeti cine va cadea in apa si cine nu la finisul de pe rau primii rideri vor ajunge acolo la ora 11:20.

Modifică setările cookies