De la Carpati la curse pe malul Mediteranei! Xventure pregateste in acest weekend o noua nebunie dupa Raliul Sibiului

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Septembrie 2013, 14:11
De la Carpati la curse pe malul Mediteranei! Xventure pregateste in acest weekend o noua nebunie dupa Raliul Sibiului

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

Kemer, Turcia, 27 septembrie 2013: Echipa Xventure, organizatoare a Red Bull Romaniacs, este in acest weekend in Turcia unde isi foloseste experienta pentru a ajuta la dezvoltarea Red Bull Sea to Sky. Competitia organizata in Kemer (Antalya) se afla la cea de a patra editie si inca de acum trei ani team-ul sibian este implicat in acest eveniment. Cursa a devenit rapid una din cele sase competitii din circuitul mondial al evenimentelor de hard enduro alaturandu-se mult mai vechilor Roof of Africa (Lesoto), The Tough One (Marea Britanie), Erzbergrodeo (Austria), Hell’s Gate (Italia) si, evident, Red Bull Romaniacs (Romania).

Editia din acest an este cu atat mai importanta cu cat Xventure asigura si sistemul de live tracking datorita caruia fanii isi pot urmarii riderii favoriti pe parcursul zilelor din munti. Red Bull Sea to Sky este un eveniment care a debutat vineri, 27 septembrie, cu o cursa pe plaja din Kemer si va continua maine si duminica cu inca doua etape: cursa din padure si cea de pe muntele Olympos, unde riderii vor ajunge la peste 2.300 de metri altitudine. Printre cei care au venit in Turcia pentru acest eveniment de hard enduro, vazut de rideri ca cel mai distractiv din sezon, se numara : Graham Jarvis (castigator Red Bull Romaniacs 2008, 2011, 2012, 2013), Andreas Lettenbichler (castigator Red Bull Romaniacs 2009), Jonny Walker (locul trei Red Bull Romaniacs 2012), Alfredo Gomez (locul doi Red Bull Romaniacs 2013), Paul Bolton (castigator Prolog Red Bull Romaniacs 2013), Dougie Lampkin (12 ori campion mondial de trial), dar si romanii Cristi Babes (locul trei Expert Team Red Bull Romaniacs 2013) si Stefan Popescu.
Particularitatea Red Bull Sea to Sky consta in faptul ca toti cei care termina in sase ore anumite sectiuni din cursa de pe Olympos primesc medalii. Mai precis, cei care ajung in varful muntelui primesc medalii de aur, in timp ce riderii care urca pana la atitudinea de 1.700m sunt recompensati cu medalii de argint, iar cei care razbat prin rau si prima portiune cu padure primesc medalii de bronz.

Live trackingul va fi activ, pentru cursa din padure si cea de pe munte, pe siteul: www.redbullseatosky.com

Editia a 11-a a Red Bull Romaniacs, cel mai dificil raliu hard enduro din lume, se va desfasura la Sibiu in perioada 15-19 iulie 2014.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT