Cel mai tare raliu de HARD ENDURO revine in Romania, pe 14 iulie, la Sibiu! Etapa de la Erzberg a avut parte de un final absolut nebun: VIDEO

Cea mai nebuna cursa de hard endura nu a avut un castigator, ci patru! Red Bull Romaniacs vine din nou in Romania, pentru cel mai dur raliu: prologul are loc pe 14 iulie, la Sibiu.

Degeaba s-au chinuit cei mai tari piloti de enduro sa stapaneasca muntele de fier, la Erzberg, Austria. N-a existat un singur castigator. Ci patru! Jonny Walker, Alfredo Gomez,  Graham Jarvis si Andreas Lettenbichler au fost cu totii desemnati castigatori in cea mai nebuna cursa de hard enduro de pana acum. 

Erzberg Rodeo are loc intr-o exploatare de minereu din fier. 500 de concurenti au luat startul in valuri de cate 50. Au avut 4 ore la dispozitie sa se bata cu muntele de fier. Cei patru campioni au ajuns impreuna la finish, dupa ce au facut echipa. Doar asa au putut trece printr-o sectiune imposibila. La un asa concurs si premiul a fost pe masura. O bucata de fier. 

Cei patru campioni vor fi rivali insa in Romania, la Red Bull Romaniacs. Fiecare a castigat cel putin o data cel mai dur raliu hard enduro din lume. Red Bull Romaniacs  incepe pe 14 iulie cu prologul din centrul Sibiului. 15.000 de oameni sunt asteptati sa vada cum se descurca cei 350 de concurenti din toata lumea pe traseul plin de obstacole imposibile din Sibiu. Raliul va tine 5 zile.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies