Cel mai dur raliu de hard enduro din Romania si-a aratat coltii: jumatate din riderii inscrisi nu au ajuns la finish. "Regele Carpatilor" Jarvis, din nou la inaltime

Supercupa Romaniei, Astra - CFR Cluj, e sambata, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV

Cel mai dur raliu hard enduro din lume si-a aratat coltii in a doua zi de off-road. Jumatate dintre riderii inscrisi nu au mai ajuns la finish. 

Traseul anuntat inca de la inceput a fi cel mai dur din istoria Romaniacs i-a epuizat pe multi. Printre cei care au fost nevoiti sa abandoneze a fost si Zsolt Varga, cel mai tanar rider roman care a luat startul la clasa Gold. 

Liderul raliului este Graham Jarvis, cel supranumit "Regele Carpatilor" dupa cele patru titluri pe care le detine. Britanicul s-a distantat inca de la primii kilometri ai zilei si pare ca se indreapta catre a cincea victorie. 

Alfredo Gomez si Wade Young mai au inca sanse sa schimbe socotelile lui Jarvis, iar deznodamantul  il vom afla sambata dupa urcarea de pe dealul Gusterita, de langa Sibiu, unde se va decide rezultatul unui raliu care insumeaza peste 600 de km de enduro extrem.

Citeste si:Romaniacs
VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies