Pronosticuri Sportive

Privind spre fotbalul “mic”. Pariu în cotă 1.90 pentru Plymouth – Cheltenham, partidă din League One (P) 

Campionatele de top din Europa au luat o pauză de două săptămâni, în weekend urmând să se dispute meciurile echipelor naționale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 10:31
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 10:35

Astfel, ne concentrăm pe ligile inferioare din Anglia, în special pe disputa Plymouth – Cheltenham.

Descoperă aici beneficiile oferite de Superbet și profită de pachetul de bun venit!

Plymouth Argyle, echipa momentului în League One

Plymouth este una dintre trupele cu pretenții din League One, liga a 3-a din Anglia. Momentan, gazdele se află pe locul 4, unul care duce în barajul pentru promovare (locurile 3-6 dispută un mini turneul de promovare, asemănător cu cel din Championship).

În mod normal, Plymouth poate să se gândească chiar la locul secund, unul care îi garantează ascensiunea în Championship. Totuși, Wigan pare departe. Este la 8 puncte distanță și are un meci în minus, practicând și un fotbal de foarte bună calitate.

Argyle privește mai degrabă spre echipele care îi răsuflă în ceafă. Sheffield Wednesday și Wycombe, ocupantele pozițiilor 7 respectiv 8, au doar 5 puncte în minus. Iar, într-un campionat atât de lung și de imprevizibil, Plymouth trebuie să se teamă.

Forma de moment este una de vis.

Trupa lui Schumacher vine după 5 victorii consecutive, toate obținute fără gol primit.

În weekend s-a impus 4-0 pe teren propriu cu Accrington, meci la discreția lor. Astfel, moralul ar trebui să fie la cote maxime.

Pe “Home Park”, Plymouth în general își domină categoric oponenții, în acest sezon având doar 4 înfrângeri în 19 etape. În mod normal, nici astăzi nu va pierde.

Cheltenham Town, lipsită de griji

Cheltenham este la mijlocul clasamentului (literalmente), având un final de sezon foarte liniștit.

Trupa oaspete este cumva prinsă într-un spațiu neutru, la o distanță echivalent de mare față de linia retrogradării și de locurile ce duc în barajul pentru promovare: 17 puncte.

În aceste condiții, Cheltenham joacă relaxată, fără presiune, miza în ultimele etape fiind practic nulă.

Aceasta poate să fie o armă cu două tăișuri. Pe de-o parte, o relaxare atât de timpurie poate duce la niște rezultate modeste, gândul unor fotbaliști fiind la vacanța de vară.

Însă, din această libertate poate să rezulte un fotbal ofensiv și curajos, ei neavând nimic de pierdut.

Forma este destul de bună, venind după două succese cu scor identic: 3-1, împotriva celor de la Wimbledon și Morecambe.

Ultima înfrângere a fost la începutul lunii, un 1-3 la MK Dons, liderul din League One.

După cum se vede, doar partide cu foarte multe goluri, Cheltenham având cea mai slabă defensivă din top 12, însă și un atac eficient.

Plymouth vine după această serie excelentă, de 5 victorii fără gol primit, așadar 1 solist poate să fie un pariu interesant. Totuși, inclusiv Cheltenham este în formă bună, marcând 6 goluri în ultimele două meciuri și jucând relaxat.

Astfel, este posibil să vedem un meci deschis, în care gazdele sunt mai motivate. “Peste 2.5 goluri” are o cotă de 1.90, care aproape va dublează investiția.

Port Vale – Exeter, meci cu implicații la promovare

Ne mutăm în League Two, liga a 4-a din Anglia.

Port Vale ocupă locul 8, având șanse mari să prindă o poziție în top 7, una care duce la barajul pentru promovare. Clasamentul este unul foarte strâns, locul 3, Northampton, având doar 4 puncte în plus.

Mai mult, Port Vale are două meciuri în minus comparativ cu echipele din fața sa, putând să ajungă pe podium.

Forma gazdelor este una de top, venind după 3 victorii consecutive.

În weekend s-au impus 2-1 la Bradford City, iar în ultimul meci de pe teren propriu au câștigat 3-1 cu Mansfield Town, o rivală la promovare

 

Exeter ocupă locul secund, având ca obiectiv o ascensiune directă în League One. Exeter este una dintre echipele cu pretenții din acest campionat, având doar 6 înfrângeri în 36 de etape. Din păcate pentru ei, numărul remizelor este foarte ridicat, 13.

Forma de moment este bună, Exeter venind după patru partide fără eșec.

În weekend s-a impus 2-0 la Oldham, goluri venite în partea secundă prin Taylor (’52) și Brown (’96)

Este un meci important pentru promovare, între două echipe aflate în formă. Consider astfel că vom vedea spectacol. "Peste 2 goluri handicap asiatic" are o cotă de 1.70, foarte mare în contextul în care aceste echipe marchează aproape în fiecare etapă.

Acesta este pontul zilei de marți în fotbalul insular.

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017

© sportpictures.eu

Modifică setările cookies