Meciul celor mai bune beri are loc la Marele Târg de Bere și Fotbal Auchan 2024: Startul partidei la cumpărături începe cu peste 300 de sortimente pentru toate gusturile (P)

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 17:07
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 17:16

Până pe 16 iulie, ai ocazia să îți alegi primul 11 al echipei ideale de bere la cea de-a 15-e ediție a Marelui Târg de Bere și Fotbal Auchan. 

Pentru pasionați și începători, la cel mai mare târg de bere din România se joacă mereu la victorie și cu mult respect pentru suporteri, în toate magazinele Auchan și pe auchan.ro. Aici găsești o selecție extinsă de sortimente de bere din 21 de țări, inclusiv beri artizanale românești, alături de o gamă variată de accesorii pentru bere, precum și produse destinate suporterilor fotbalului, la prețuri cu adevărat avantajoase. În plus, dacă ai card de fidelitate MyCLUB Auchan, ai șansa să înscrii în poarta norocului, pentru că ești înscris automat la o tombolă specială cu sute de premii pentru clienții fideli. 

Strigăm din inimă „Hai România” pentru că ediția din acest an a Târgului de Bere sărbătorește fotbalul! Fie că te uiți la meci și vrei să bei o bere originară din țările care joacă, fie că retrăiești momente plăcute din călătoriile pe care le-ai făcut prin lume sau în România, fie vrei doar să experimentezi gusturi noi, profită de gamele extinse și specializate, de prețurile și promoțiile excelente. 

Mai mult, de cum ajungi la Târg, ești tu însuți protagonistul unui derby în adevăratul sens al cuvântului. Asta pentru că, în timp ce înaintezi printre rafturi, ești flancat de arome care mai de care mai ademenitoare, dificil de driblat și fentat, și îți dai seama că ești în mijlocul unui meci al celor mai bune beri, aproape imposibil de câștigat. Pe de o parte, ai la loc de cinste producțiile românești, spumoase, numai bune ca să te răcorești, dar și producții de import, din țări precum Germania, Cehia, Belgia sau Olanda, pe de altă parte te înconjoară berile artizanale, cu arome intense, irezistibile, un adevărat joc ofensiv pentru papilele gustative, cum ar fi CsikiSor, Clusa, Capra Noastră, Cearfisă, Klaus&Burger, Nenea Iancu, Nemțeana, Sara sau Zăganu, dar și de import, cu sortimente ca Benedik Tiner, Craft Nation, Kasteel Rouge, Duvel, Houblon Choufe sau Bernard. 

Brusc, le vezi pe toate, și primul 11 e tare greu de ales - de la bere blondă, brună, arămie, albă, roșie, la bere fără alcool, fructată, nepasteurizată, ambalată la bucată, multipack sau gift, așa că te gândești  serios că o să ai nevoie de multe rezerve. De la târg nu lipsesc nici berea Giuleșteana sau Bitburger Soccer Cities, pentru iubitorii de fotbal, dar nici unele dintre cele mai consumate mărci de bere, precum Ursus, Timișoreana, Corona, Heineken, Birra Moretti, Stella Artois, Becks sau Ciucaș. Ooo, ce prețuri minunate! Asta da ocazie mare. 

În plus, pentru a sărbători așa cum se cuvine, anul acesta, în toate magazinele Auchan, la intrarea de la Serviciul Clienți, ai parte de concursuri tematice, tombole și degustări. Mai mult, cu ocazia Târgului de Bere și Fotbal, emblematica mascotă de pluș Titi s-a transformat în Titi Fotbalistul, noul șef de galerie care susține echipa națională de fotbal, spiritul de competiție și un mod de viață sănătos. 

Înscrie în poarta norocului și participă la tombola specială cu sute de premii

Dacă ești client fidel, parte din programul MyCLUB Auchan, ai șanse să înscrii în poarta norocului. Nu vrei să rămâi în offside, astfel, simpla scanare a cardului la cumpărăturile de la Târgul de Bere îți poate aduce unul dintre cele 200 de premii în valoare de 200 de lei ca voucher pe cardul de fidelitate. 

Vino la Marele Târg de Bere și Fotbal Auchan. Împreună jucăm pentru victorie! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!