Euro 2024 - ce echipe s-au înfruntat pentru câștigarea titlului european? (P)

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 17:37
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 17:42

Ne-am bucurat de Euro 2024 și am susținut echipele favorite pentru câștigarea titlului continental. 

Campionatul european de fotbal din Germania a reunit  cele mai bune reprezentative naționale și ne-a răsfățat cu meciuri de colecție. Din tribunele stadioanelor, în fața televizoarelor sau a dispozitivelor mobile, sportul rege a făcut spectacol! 

Anglia - un team puternic pentru performanță în fotbalul european 

Anglia are o tradiție fotbalistică impresionantă. Țara care a inventat fotbalul în secolul al XIX-lea a avut un impact semnificativ asupra sportului. Prima victorie majoră a venit în 1966, când Anglia a câștigat Cupa Mondială pe teren propriu. De atunci, a avut performanțe notabile la nivel european și mondial, inclusiv mai multe apariții în fazele finale ale competițiilor majore.

Performanța recentă a echipei naționale a Angliei a fost una remarcabilă, de aceea este favorită la pariuri pe meciurile de la Euro 2024. Englezii au ajuns până în finala Euro 2020, unde au pierdut în fața Italiei, dar performanța lor a fost remarcabilă. Lotul actual al echipei Angliei este de asemenea impresionant. Jucători precum Harry Kane, Raheem Sterling și Phil Foden au devenit nume sonore în fotbalul mondial. Evoluția lor la Campionatul european din Germania a confirmat valoarea individuală și forța echipei. 

Franța - cocoșul galic a prins voce din nou 

La Campionatul Mondial din 2018, francezii au cucerit titlul, iar în 2023 au ajuns în finală. Și în 2024, lotul Franței se remarcă jucători celebri, precum Antoine Griezmann, Kylian Mbappé și N'Golo Kanté. La Euro 2020, deși nu au reușit să ajungă în finală, prestația lor a arătat că sunt o forță de temut pe scena fotbalului european.

Noua generație de talente, condusă de jucători precum Eduardo Camavinga și Jules Koundé, a dus performanțele echipei la un nivel și mai înalt. Acești tineri jucători, alături de veteranii deja consacrați, formează o echipă puternică, iar evoluția lor la Euro 2024, deși n-a fost bogată în goluri, și-a dovedit eficiența. 

Spania - toreadorii în arenele de fotbal 

Ibericii au câștigat Campionatul european de Fotbal în 2008 și 2012. De asemenea, naționala Spaniei a avut rezultate notabile și în Cupa Mondială, cel mai recent triumf fiind în 2010, când a câștigat titlul mondial. Echipa actuală a Spaniei îmbină experiența cu tinerețea, avându-i în componență pe jucători de calibru cum ar fi Sergio Ramos, Gerard Piqué și David de Gea. 

Însă nu doar numele consacrate fac diferența, ci și noile talente, precum Ansu Fati sau Mikel Oyarzabal, care au adus prospețime și dinamism echipei. Spania a arătat disciplină și imaginație la Euro 2024, într-un parcurs interesant. 

Țările de Jos - olandezii au fost sus ca nivel al performanței 

Fără mari șanse la debutul competiției, Portocala mecanică a reușit să iasă din grupe, să treacă de optimi, sferturi, până la careul de ași de la Euro 2024. Bucuria fanilor și coregrafiile portocalii din tribune reprezintă încurajările de care are nevoie această echipă tenace, talentată, cu un fotbal modern și inteligent. 

Ne-am bucurat de fotbal alături de Betano, Sponsor oficial Euro 2024 și am încurajat echipele favorite, ca adevărați suporteri! Fii și tu alături de fanii sportului rege și joacă responsabil, accesează platforme de betting licențiate la ONJN și beneficiază de cote atractive la pariuri online. Este fun să fii fan fotbal la Betano, unde sportul rege te așteaptă la un click distanță! 

Decizie ONJN L1170664W000663 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!