(P) Cel mai mare maraton de biciclete din Europa de Est are loc duminica! Mii de oameni sunt gata sa se lupte cu noroiul, intr-o cursa de 40 de kilometri

Cel mai mare maraton de biciclete din Europa de Est are loc duminica! Mii de oameni sunt gata sa se lupte cu noroiul, intr-o cursa de 40 de kilometri!

Aproape 2000 de oameni s-au inscris si in acest an la cea mai mare cursa de biciclete pe teren accidentat din estul Europei! Ploile nu i-au speriat pe biciclisti, care sunt pregatiti sa infrunte noroaile cat casa! 

Mecanici antrenati de Renault sunt gata sa-i ajute pe atunci cand biciclistii raman impotmoliti in camp sau le cad lanturile!

Startul are loc duminica dimineata, la ora 10:00, LIVE pe pagina de Facebook: Prima Evadare! Toti acolo va fi transmis IN DIRECT si finalul cursei infernale, pe care biciclistii spera sa o duca cu bine la capat!       

La Prima evadare isi va face aparitia si noul Renault Koleos. 100 angajati Renault participa la Prima Evadare, fiind cea mai mare echipa care participa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies