Opinii

Mihai Mironica dupa ce unul dintre liderii lui Dinamo a fost dat afara din lot: "Barboianu si clanul Blatoianu"

Dinu Gheorghe spunea că rămâne de văzut dacă ASA Tg Mureş va avea forţa de a se bate cu Steaua pe acest final de sezon. Şi preciza că nu se referă la forţa din teren a celor două echipe.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2015, 15:54
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 12:10

Mamele a rupt echilibrul meciului dintre ASA şi Viitorul din ultima etapă. Cu un cartonaş roşu încasat stupid din două galbene în faze în care nu se impuneau absolut deloc faulturile lui Mamele. Hagi fierbea la finalul meciului din acest motiv. Mamele va fi suspendat pentru următoarea partidă a Viitorului, vom vedea dacă va mai juca în acest sezon în echipa lui Hagi sau va fi trimis un pic să mediteze.

Bărboianu a fost acest Mamele al Derbyului. Într-un moment de echilibru al partidei, Bărboianu a făcut cel mai bun placaj de rugby văzut în acest an în România, oferindu-i Stelei cadoul golului cu care s-a mişcat pentru prima oară tabela. Dinu Gheorghe, cel mai bun analist al penumbrelor din fotbalul nostru, s-a gândit să-l elibereze pe Bărboianu şi să-i ofere acestuia şansa de a-şi urma adevăratul drum, la o echipă de rugby. Oricum a arătat a rugbyst şi în restul meciului cu Steaua, cu bulevardul lăsat pe partea pe care ataca Tănase, cu centrările pe care fundaşul dreapta al lui Dinamo le dădea în primul stelist.

Pentru Bărboianu, şi finala Cupei cu Steaua de acum 4 ani s-a jucat cu o minge de rugby, gândindu-ne la autogolul „la fel de incredibil” precum placajul de la meciul recent cu Steaua. Plus că el a cam jucat în tricoul Stelei şi într-un memorabil „3-4 ca la teatru” în care Bărboianu a îmbrăcat tricoul unei echipe a Astrei învinsă în acel meci de Steaua, după ce fostul jucător al Craiovei tocmai fusese plasat de Piţurcă în trupa lui Ioan Niculae.

Recent, Frăsinescu a zburat din lotul Craiovei după ce Sorin Cîrţu l-a acuzat pe fotbalist de blat în vestiarul unui stadion care vuia de acuzaţiile de noncombat aduse de fanii Craiovei după ruşinea de meci cu Braşovul dinozaurului cooperatist Romică Paşcu. Acţionarii celor de la Pandurii Târgu Jiu l-au suspendat pe preşedintele Eugen Pîrvulescu pentru acuzaţii asemănătoare de blat la partida pierdută cu Universitatea Cluj.

Este hilar cum a fost justificată de unul dintre oficialii Pandurilor reprimirea lui Pîrvulescu în club, „nu avem dovezi că s-ar fi făcut blat”. Petrolul Ploieşti îi concediază pe cei mai buni jucători ai săi, Teixeira şi Geraldo, pentru că ar fi fost blătuiţi de aceeaşi Steaua ca şi în cazul lui Bărboianu.

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, fost lider marcant în epoca de aur a Cooperativei, tace profund în timp ce cluburile vorbesc pe şleau şi fac gesturi elocvente în relaţie cu meciuri suspecte de blat în acest final încins de sezon. Fanii strigă în gura mare împotriva blaturilor în timp ce celălalt preşedinte venit după atât de hulitul cuplu Sandu-Mitică, Răzvan Burleanu, face ce ştie el mai bine în astfel de momente, bagă capul în nisip. După ce, în timpul campaniei electorale, a spus, ca orice politician autentic, că el aduce stârpirea corupţiei...

Costin Negraru a scris la Prosport despre blaturile din fotbal. FRF l-a luat la Comisia de Integritate şi astfel i-a închis gura. Acum Negraru este şeful unei comisii sublime, dar care lipseşte cu desăvârşire, şi care se ţine doar de simpozioane formale cu poliţişti. S-a întâmplat ca în cazul marilor companii de IT care recrutează hackeri şi astfel scapă de belele cu ei. Sau cum se întâmplă în aceste zile cu statul spaniol care îi oferă o funcţie de top la Madrid unui catalan şi astfel atenuează discursul separatist dinspre Barcelona. 

Nu vă e dor de Doru Blatu? Săracul, nu mai e invitat nici măcar la grătar de antrenorul care-l aducea la Steaua, Laurenţiu Reghecampf. La grătarul ăla sunt invitaţi doar fotbaliştii care joacă acum prost la Steaua, Bouceanu, Latovlevici, Chipciu...  Aşa cum nu vezi nicăieri în lume...

Modifică setările cookies