VIDEO EXCLUSIV „Faceți, mă, treabă, că am ajuns de râsul lumii!” Discurs dur al lui Gigi Becali despre naționala României: „Eu iubesc coada?”

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 17:33
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 21:24

Naționala României se pregătește de ultimul meci din Nations League, în compania naționalei din Bosnia și Herțegovina. Partida se joacă în Giulești. 

Echipa națională se luptă să nu încheie grupa din Nations League pe ultimul loc, acolo unde se află după cinci meciuri jucate, în care a înregistrat doar o victorie și o remiză, ambele cu Finlanda. „Tricolorii” au nevoie să câștige cu Bosnia și Herțegovina, însă depind și de rezultatul finlandezilor, care ar trebui să obțină cel mult o remiză cu Muntenegru. 

Gigi Becali a vorbit la „Ora exactă în sport” despre naționala României, având un discurs dur referitor la situația în care a ajuns prima reprezentativă. Patronul de la FCSB a preferat să nu comenteze ce se întâmplă în prezent la echipa națională, punctând că el este obișnuit cu performanța. 

Discursul lui Gigi Becali legat de echipa națională a României

„Habar n-am și nu mă interesează. Antrenorul știe, el face. Nu mă mai bag să vorbesc eu. Fiecare om, unde este el, să răspundă și să plătească. Dacă vrea să răspundă, dacă nu, nu e problema. Fiecare om să facă unde este el. Nu vorbe, ci fapte! Nu mă refer la Edi, ci la modul general. M-am săturat toată ziua 'bla bla bla și bla bla bla'. Fă, mă, treabă și terminați! Toți sunt filosofi și numai vorbesc, dar când e vorba de fapte, stai să vezi că nu știu ce și nu știu cum. 

Faceți, mă, treabă, că am ajuns de râsul lumii! Să răspundă cine este acolo. Ei sunt deștepți, se pricep, au școli înalte cei de la Federație. Nu mă bag eu, nu mă pricep. Am făcut eu ceva în viața asta? Ce să iubesc echipa națională? N-ai ce să iubești când ajungi de râsul lumii. Ce să mai iubești? Iubești când ai putere. 

Eu nu sunt obișnuit așa. Tot ce am făcut în viața mea, de când eram copil și până acum, mi-a plăcut să fiu în frunte. Eu iubesc coada? Nu, tată, eu iubesc fruntea. Mie nu îmi place vorbă multă, ci fapte. 'Bla bla bla, atitudine, nu știu cum facem în avion'. Băi, muncește și fapte! Nu vorbe, că stai să vezi, atitudinea combinată cu perseverența, cu mentalitatea, cu sentimentul, cu seriozitate. Ce seriozitate, mă? Nicio seriozitate, nicio atitudine! Muncă și valoare! Ce dacă nu e serios? Să muncească și să fie serios. Dacă nu ai fapte, mai bine taci, închizi gura. Suntem prea de râs ca să mă intereseze”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!