EXCLUSIV „A dat 9 goluri, spre deosebire de alții din liga a doua italiană!” Selecția lui Iordănescu, contestată în direct 

Echipa Nationala alex dobre Alexandru Dobre Dijon Marcel Puscas Nationala Alex Dobre
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 12:15
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 12:21

Convocarea lui Iordănescu Jr. pentru primul meci oficial pe banca României a generat dezbateri. 

Edward Iordănescu (43 ani) a decis să mizeze în atac, pentru meciurile din Liga Națiunilor cu Muntenegru, Bosnia și Finlanda, pe Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 23/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 15/1) și George Pușcaș (Pisa | Italia, 27/8). Ceea ce a dus la mai multe reacții pe rețelele de socializare din partea suporterilor. Aceștia l-au cerut în compartimentul ofensiv pe Alexandru Dobre (23 ani), jucătorul sezonului la Dijon. 

Inclusiv Marcel Pușcaș (61 ani) este de părere că, din punct de vedere al meritocrației, Dobre ar fi trebuit să fie convocat de Edi Iordănescu. Președintele celor de la FCU Craiova consideră că Dijon, care a terminat pe locul 11 în Ligue 2, este la nivelul primelor trei clasate din campionatul României. 

  • Alex Dobre

Marcel Pușcaș: „Are atuuri mai mari decât jumătate dintre cei selecționați!” 

„Dacă îi luăm în considerare nivelul la care joacă... liga a doua franceză este similară cu eșalonul secund din Spania, din Italia. Eu cred că multe echipe din Liga 1 de la noi nu rezistă în liga a doua franceză. Acest Dobre a jucat cam toate meciurile, a dat nouă goluri spre deosebire de alți români din liga a doua italiană care sunt convocați, spre deosebire de Rațiu. 

Desigur că se pune întrebarea cât de corectă este această abordare. Dijon vine în primele trei din România, asta e convingerea mea. Din punct de vedere al jocului are atuuri mai mari decât jumătate dintre cei selecționați”, a declarat Marcel Pușcaș la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!