VIDEO Vor fi goluri spectaculoase la Euro?! "Tricolorii" au testat mingea oficială și au tras concluziile: "Atacanții, avantajați"

Echipa Nationala campionatul european EURO 2024 Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 22:27
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 22:32

Atacanții lui Edi Iordănescu sunt încântați de mingea de la Campionatul European din Germania.

"Atacanții sunt avantajați de mingea cu care se va juca la Euro", spun jucătorii naționalei după ultimele antrenamente!

Florinel Coman și Răzvan Marin s-au întrecut în goluri spectaculoase la antrenamente.

Naționala României a primit mingea cu care se va juca la Euro încă de acum trei luni, dar fotbaliștii României încă se obișnuiesc cu ea.

Tricoloriilui Iordănescu au făcut concurs de șuturi din lovitură liberă la antrenament și s-au întrecut în goluri spectaculoase.

Campionatul European se vede la ProTV

România va debuta la Campionatul European pe 17 iunie împotriva Ucrainei! Meciul va fi de la ora 16:00 în direct la ProTV!

"Nu pot să vă promit nimic acum, nu am făcut-o nici înainte de preliminarii, dar cert este că vom juca și vom da totul la fiecare meci la acest Euro. Nu am în gând nici Belgia, nici Slovacia, pentru că primul meci (n.r. - cu Ucraina) e cel mai important", a spus Nicolae Stanciu.

Belgia se numără printre favoritele lui Valentin Mihăilă, însă tricolor speră că va reuși să o trimită acasă: "Îmi place Anglia, chiar îmi place ca echipa. Apoi îmi place Franța, și de ce nu Belgia, chiar dacă să sperăm că o vom trimite acasă".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!