"Vom face un memoriu catre UEFA. Nu putem accepta asa ceva!" Reactia lui Burleanu la revenirea nationalei in Romania. Ce sanse au Chipciu, Grigore si Sapunaru sa joace cu Polonia

"Vom face un memoriu catre UEFA. Nu putem accepta asa ceva!" Reactia lui Burleanu la revenirea nationalei in Romania. Ce sanse au Chipciu, Grigore si Sapunaru sa joace cu Polonia

Razvan Burleanu este suparat pe arbitraj dupa Kazahstan 0-0 Romania.

Seful FRF da vina pe terenul artificial, dar si pe arbitru pentru egalul din Kazahstan. Burleanu a declarat la revenirea nationalei in tara.

"In primul rand a fost suprafata de joc care nu permite jocul de fotbal. Si echipele de club impartasesc asta, vedem rezultatele obtinute de Atletico Madrid, de Galatasaray."

"Cred ca nici nu am fost lasati sa jucam. De violenta si duritatea adversarilor, dar si de incapacitate si de o rea intentie. Daca ne uitam la numarul de jucatori accidentati, asta nu e caracteristic jocului de fotbal."

"Vom face un memoriu catre UEFA, dar punctele nu se mai pot intoarce. Dar sa se stie ca nu putem accepta orice actiune. Cred ca Grigore si Sapunaru isi vor reveni cu Polonia. Eu vreau sa revina cat mai devreme. In ceea ce-l priveste pe Chipciu, suntem rezervati. Ne e teama ca nu va putea sa joace pana la meciul cu Polonia."

"Cu siguranta, orice meci pierdut, mai putin de patru puncte ne-ar fi scos din calcule. Cred ca ramanem in continuare cu aceste 4 puncte din dubla in cursa. Ne lipseste si norocul, un noroc pe care Polonia il are, reusind sa marcheze in ultimele secunde. Am ramas si eu surprins de evolutia Armeniei.", a declarat Razvan Burleanu la sosirea nationalei in Romania in aceasta dimineata.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Câte persoane au fost vaccinate împotriva Covid-19 în România. Câte reacții adverse au fost
BRAT
Modifică setările cookies