Varianta surpriză a lui Burleanu și Stoichiță pentru banca naționalei a vorbit: „Sunt surprins și onorat!”

Echipa Nationala Adrian Ursea Razvan Burleanu Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 17:43
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 17:54

Răzvan Burleanu s-a orientat către antrenorii liberi de contract.

Contractul lui Mirel Rădoi expiră pe 30 noiembrie, iar antrenorul a specificat că nu va mai continua la cârma echipei naționale, așa că Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță sunt nevoiți să caute un nou selecționer. 

Oficialii FRF s-au lovit deja de două refuzuri, din partea lui Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu. Așa că au restrâns căutările la tehnicienii care sunt liberi de contract. Pe lângă variantele Edi Iordănescu și Adrian Mutu, a mai apărut un nume surpriză. Este vorba despre Adrian Ursea, cel care a pregătit-o pe Nice între decembrie 2020 și mai 2021.

Antrenorul a vorbit pentru prima dată de când numele său a fost asociat cu echipa națională și a mărturisit că este onorat că este în vizorul Federației Române de Fotbal. 

Fără îndoială, sunt onorat că numele meu este nominalizat pentru postul de selecționer. În primul rând, sunt surprins, iar în al doilea rând, mândru. A fi selecționerul unei echipe naționale și, mai ales a țării de origine, reprezintă foarte mult. În schimb, nu mă pot pronunța despre orice altceva datorită faptului că nu am avut niciun contact personal”, a declarat Adrian Ursea pentru playsport

În cele 30 de meciuri în care a condus-o pe Nice, tehnicianul a obținut 11 victorii, 5 rezultate de egalitate și 14 înfrângeri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!