Va fi bataie pe tricoul lui Messi pe National Arena! Pustii vor sa le ia fata lui Marica & Co: "Messi sigur marcheaza, la noi nu stiu"

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Copiii de mingi vor sa-l dezbrace pe Messi la Bucuresti! Se vor bate cu Marica si Torje pentru tricoul lui Messi la Romania - Argentina! Cel mai tare amical al nationalei e miercurea viitoare la PRO TV!

Copiii de mingi sunt cei mai fericiti - o sa-l vada de aproape pe Messi! "As vrea sa ii cer un autograf si poate tricoul" spune pustiul Marius Deleanu. "Higuain, Messi, Di Maria, Mascherano" zice si Nidal Abboub.

Nici nu stiu daca sa tina cu Romania sau cu Messi: "Rezultatul final, marcheaza messi si, la noi..nu am marcator la noi" spune cu sinceritate Valentin Costache.

1-1 s-a terminat si ultimul meci al Romaniei pe national arena. Nici atunci Romania n-a marcat. A facut-o Grecia si pentru noi. Copiii de mingi sunt antrenati pentru Messi - au mai fost si la alte meciuri mari!

"Vin tot timpul si spun: <I-am dat mingea lui Ribery, la meciul cu Franta, am stat in spatele lui Tatarusanu" spune profesorul Marcel Marius Stangu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies