MIhai Stoichita Echipa Nationala Florin Prunea Nationala

Un oficial FRF, atacat dur după umilința suferită de naționala U21 în fața Georgiei

Selecţionata de fotbal Under-21 a României a fost învinsă de formaţia similară a Georgiei, cu scorul de 2-0 (0-0), vineri seara, la Gori, într-un meci amical.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Iunie 2022, 17:34
Data actualizarii: Sambata 04 Iunie 2022, 17:38

Gazdele s-au impus prin golurile marcate de fundaşul dreapta Ţotne Kapanadze, în minutele 68 şi 74, cu şuturi la colţul scurt.

Stoichiță, criticat pentru aducerea lui Bratu pe banca naționalei de tineret

Evoluația mult sub așteptări a tricolorilor a stârnit revoltă în lumea fotbalului românesc, iar Florin Prunea s-a lansat într-un atac la adresa lui Stoichiță, pe care îl consideră principalul vinovat pentru aducerea lui Florin Bratu pe banca naționalei de tineret.

„Să te bată Georgia? Cine e de vină? Mihai Stoichiță face toate prostiile, toate tâmpeniile posibile. Eu mă îngrozesc ce am auzit din țară, de la antrenori și părinți de fotbaliști despre convocările de la juniori. Ce nenorociri se fac… Stoichiță face treaba murdară a FRF! El l-a pus pe Bratu selecționer la U21. De ce? Că a plecat după o lună de la Aerostar sau Concordia? Sau pentru că a ieșit la TV să îi atace pe Prunea și Lupescu? Nu am nimic cu Bratu, dar el nu merita acum să fie în acea funcție.

Dar Stoichiță face legea! FRF chiar doarme? A spus-o Marcel Pușcaș, de ce nu se sesizează autoritățile: trei mii de euro e convocarea, cinci mii de euro e titularizarea la juniori. Repet, nu o spun eu, a spus-o Pușcaș!”, a spus Florin Prunea, pentru ProSport.

Echipa antrenată de Florin Bratu va juca un nou meci amical pe 7 iunie, cu Slovacia, la Senec (18:30, ora României).

Modifică setările cookies