TOATA ROMANIA VEDE ROMANIA! Vestiarul Romaniei, in culorile TRICOLORULUI la Paris! Francezii au schimbat iarba pe Stade de France

Ce onoare! Vestiarul nationalei de la Paris va fi in culorile Romaniei la marele meci cu Franta, de pe 10 iunie, in direct la PRO TV.

Euro e evenimentul numarul unu pentru fortele Europei. Cea mai urmarita competitie a planetei in 2016 va fi la PRO TV, timp de o luna.

Iordanescu a vrut sa joace la Paris si i-a iesit. Pe 10 iunie, in direct la PRO TV, Romania va deschide Euro, in fata a 80 de mii de oameni pe Stade de France.
 
Iarba a fost schimbata. Vechiul gazon se vinde la bucata, cu 25 de euro. E stadionul pe care Zidane a castigat Cupa Mondiala si pe care au concertat U2 sau Rolling Stones.

Peste 12.000 de jandarmi, politisti si agenti ai serviciilor secrete vor monitoriza zilnic cea mai urmarita competitie a planetei, care va fi la PRO TV, intre 10 iunie si 10 iulie. 'Securitatea Euro 2016 e o declaratie de libertate si mindrie a Europei unite', scrie cel mai citit ziar al Frantei, Le Figaro.

Cei 15 000 de romani care si-au luat bilete la meciul cu Franta ar fi bine sa stea pe locurile lor. Amenda e de 15 000 de euro pentru cine intra pe teren, la deschiderea Euro. :)

Din noiembrie, de la atentatele de la Paris, Stade de France e la fel de bine pazit ca Turnul Eiffel.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies