"Suntem foarte aproape" Burleanu anunta ca a gasit selectionerul asteptat. "E strain si a castiga trofee unde a activat"

"Suntem foarte aproape" Burleanu anunta ca a gasit selectionerul asteptat. "E strain si a castiga trofee unde a activat"

Razvan Burleanu anunta ca e foarte aproape de a finaliza negocierile cu viitorul selectioner al nationalei. 

Nationala va avea selectioner saptamana viitoare. E un om important, cu trofee castigate in palmares. S-a scris despre Armin Veh, Ralf Rangnick sau Walter Zenga, dar Burleanu refuza sa publice numele pana cand viitorul selectioner nu va semna. 

"Va fi strain, nu de nationalitate romana. Important este profilul de la care am plecat. Ne-am ales desemnarea catorva tari cu o cultura fotbalistica foarte bogata si tari care au avut capacitatea de a trece prin reconstructii. Atentia noastra s-a dus spre cateva modele: modelul german, modelul belgian si modelul olandez. Am avut pe lista si antrenori francezi.

Ceea ce va pot confirma este ca suntem foarte aproape de a ne indeplini tinta pe care am avut-o si anume antrenorul numarul unu de pe aceasta lista. Am fost pregatiti ca pana la finalul acestui European sa il prezentam pe noul selectioner. Cautam un antrenor cu autoritate, cu personalitate, un antrenor care sa se fi batut pentru trofee in mai multe tari si sa le fi castigat.

Avem nevoie de un antrenor care sa isi doreasca foarte mult performanta. M-am sfatuit si cu alti presedinti de federatii nationale, ma refer la handbal, la rugby. Pana pe 10 iulie vom anunta numele acestui selectioner. Aceste lucruri ne-au fost solicitate de partea cealalta. Nu dinspre noi vine aceasta opreliste de a furniza mai multe detalii

Vom avea un antrenor strain de grupurile de interese. Un antrenor strain de tot ceea ce a insemnat tinerea fotbalului romanesc in aceasta mlastina. Cu greu ne-am asumat aceasta misiune de a draga mlastina si o vom duce la capat", a spus Burleanu la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies