Ladislau Boloni FRF Nationala

”Sunt în România de șapte zile, nu m-a întrebat nimeni nimic”. Boloni nu e băgat în seamă de FRF

Federația Română de Fotbal trebuie să găsească un nou posibil selecționer, după ce Dan Petrescu, Gică Hagi și Răzvan Lucescu au refuzat, pe rând, propunerile venite din partea lui Răzvan Burleanu.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 14:10
Data actualizarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 14:14

Ladislau Boloni, unul dintre cei mai experimentați antrenori români, este și el pe lista FRF, dar spune că, până acum, nu a fost contactat de federali, susține patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime.

„Am avut o discuție cu domnul Boloni, îl apreciez foarte tare, și l-am întrebat: 'Domne, naționala?' A zis: 'Nu m-a sunat nimeni niciodată! Sunt în România de 7 zile, nu m-a întrebat nimeni nimic'. M-am blocat. 

Dacă stai de vorbă cu Boloni îți dai seama că sunt soluții și-ți dai seama că greșim toți, de la academia lui Hagi și până la la CFR Cluj. El e medic stomatolog, dar poate face și o radiografie a fotbalului românesc”, a spus Iftime, la Digi Sport.

Miercuri, la FRF a avut loc ședința Comisiei Tehnice, unde fiecare membru cu drept de vot a oferit câte cinci variante de selecționer. GSP.ro a publicat lista celor 10 antrenori luați în calcul de Federație, existând și câteva surprize, precum Adrian Ursea, Emil Săndoi sau Liviu Ciobotariu.

10 antrenori pe lista FRF pentru postul de selecționer

Adrian Mutu 

Ladislau Boloni 

Costel Gâlcă 

Liviu Ciobotariu 

Laurenţiu Reghecampf

Daniel Isăilă 

Victor Piţurcă

Edi Iordănescu 

Emil Săndoi

Adrian Ursea

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!