SE RETRAGE! Unul dintre liderii nationalei NU mai vrea la lot! Anuntul trist din vestiarul Romaniei:

SE RETRAGE! Unul dintre liderii nationalei NU mai vrea la lot! Anuntul trist din vestiarul Romaniei:

Bogdan Lobont a anuntat ca se retrage de la echipa nationala.

Anuntul l-a luat prin surprindere si pe Victor Piturca. Selectionerul a spus ca Lobont ii era unul dintre cei mai apropiati oameni pe care i-a antrenat la nationala.

FINALUL

In ultimul meci pe care l-a jucat pentru Romania Lobont a fost titular. El a bifat 90 de minute in partida retur a barajului cu Grecia, scor 1-3, in noiembrie 2013.

Portarul cu 85 de selectii la nationala joaca in prezent la AS Roma. El a trecut pe la Dinamo imprumutat de Ajax (2001-2002), apoi a revenit ca transfer definitiv timp de trei ani (2007-2010).

Lobont are 36 de ani si mai are contract cu AS Roma pana in 2016. In palmaresul sau sunt 6 trofee:

- titlu, Cupa si SuperCupa cu Rapid
- doua titluri cu Dinamo
- un titlu cu Ajax.

Reactia lui Victor Piturca, pentru FRF:

"Am fost surprins de aceasta decizie. Este un jucator cu care am colaborat formidabil. Obisnuiam des sa vorbim la telefon diferite probleme. Probabil ca s-a gandit mult inainte de a lua aceasta decizie. Imi pare rau de retragerea lui, cum imi pare la fel de rau de retragerea oricarui fotbalist.

La Bogdan, regretul e si mai mare pentru ca mi-a demonstrat de fiecare data ca este un profesionist desavarsit si un portar fantastic. Si pe teren, si in afara lui m-a ajutat si si-a facut datoria exceptional. Probabil ca a contat mult varsta, dar si faptul ca, desi este al treilea portar din lot, este foarte apreciat la Roma. Ii multumesc si ii urez succes de acum inainte!", a spus selectionerul Romaniei.

Lobont a jucat pentru Romania la doua turnee finale: la EURO 2000 si la EURO 2008.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies