'Se depaseste limita cu mine, sunt jignit si atacat!' Ce spune Daum despre calificare si ce l-a dezamagit in Romania

Cristoph Daum Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2016, 19:24
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2016, 19:30

Desfiintat dupa infrangerea cu Polonia, Cristoph Daum spune ca nu se astepta ca atacurile indreptate spre el sa depaseasca limita bunului simt.

Selectionerul crede in continuare in calificare si anunta ca va ramane fidel principiilor sale si in viitor.

"Urmaream fotbalul din Romania, stiam ca e o tara a fotbalului, unde sunt multi jucatori buni. Nu am vazut o preocupare pentru tineri, Hagi ar trebui sa fie un exemplu pentru multe cluburi, face o treaba excelenta. Mi s-a spus ca sunt strain si ca nu e un moment potrivit sa vin aici, in Romania. Am intrebat de ce? Si mi s-a raspuns ca toata lumea o sa sara pe mine pentru ca nu sunt roman, desi e clar ca toata lumea s-ar fi confruntat cu aceleasi probleme. Mi-am asumat aceasta misiune, vreau sa lucrez pentru binele fotbalului din Romania.

Tinerii au nevoie de timp sa fie la un nivel foarte inalt, stiu asta. Dar nu putem lasa viziunea pe termen lung la o parte. Rezultatele tin atentia opiniei publice, inteleg asta, sunt convins ca o sa vina si punctele pentru noi. Avem un meci decisiv cu Danemarca, cred in jucatorii pe care-i avem, nu exista alternativa. Respect pe toata lumea, dar aici se intrece masura in unele momente.

Accept exprimarea libera, insa uneori nu sunt limite! Respect critica, o accept, insa ar trebui sa existe si solutii. Sa vorbesti fara continut, sa jignesti... cred ca ar trebui sa existe o granita dincolo de care sa nu se treaca!", a spus Daum pentru lead.ro,

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!