Scandal dupa sosirea lui Daum. Prunea, membru in Comitetul Executiv, spune ca va boicota votul de maine: "Nu suntem la Zoo, sa ne aduca un antrenor si noi sa ridicam mana"

Autor: Sport.ro
Miercuri 06 Iulie 2016, 20:40

Portugalia - Tara Galilor si Franta - Germania, semifinalele UEFA Euro 2016, sunt miercuri si joi IN DIRECT la ProTV, ora 22:00

Antrenorul german Christoph Daum (62 de ani) a sosit astazi la Bucuresti pentru a semna cu FRF. Acesta este alesul lui Razvan Burleanu pentru postul de selectioner al Romaniei.

Inainte sa-si puna semnatura pe contract, Daum trebuie, insa, sa fie validat de Comitetul Executiv al FRF, care se va reuni maine.

In plin conflict cu Burleanu, Florin Prunea, unul dintre reprezentantii Ligii I in CEx, ameninta ca va boicota votul si incearca sa-i determine si pe ceilalti membri sa o faca. Acesta il acuza pe Burleanu de lipsa de transparenta.

"Eu propun sa iesim cu totii din Comitetul Executiv si sa nu il votam. Mai ales daca FRF nu vine si nu ne arata contractul lui Daum.

Nimeni nu ne-a intrebat daca sa fie adus Daum si nici nu am vorbit despre salariul lui. Andrei Vochin (n.r. consilierul lui Burleanu) a spus ca va avea un salariu de 500.000, dar eu nu cred. Este exclus sa fie doar atat. Eu sigur nu voi vota maine.

Aici nu suntem la Gradina Zoologica ca sa il aduci pe Daum, sa il plimbi prin fata noastra si noi sa ridicam mana", a spus Prunea pentru Gazeta Sporturilor.

Componenta CEx al FRF

Razvan Burleanu - presedinte
Gino Iorgulescu - prim vicepresedinte
Octavian Goga - al doilea vicepresedinte
Valeriu Argaseala - reprezentant Liga 1
Florin Prunea - reprezentant Liga 1
Auras Brasoveanu - reprezentant Liga 2
Stefan Stana - reprezentant Liga 2
Marius Burca - reprezentant Liga 3
Alexa Krenek - reprezentant Liga 3
Catalin Cighir - reprezentant copii si juniori
Cristian Vornicu - reprezentant fotbal in sala
Alin Cioban - reprezentant fotbal feminin
Kyros Vassaras - Comisia Centrala a Arbitrilor
Emilian Hulubei - reprezentant AFAN

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies