Nationala

”Să vin la națională?”. Boloni a dat răspunsul

Ladislau Boloni, unul dintre cei mai experimentați români, este liber de contract și nu exclude posibilitatea de a prelua echipa națională, dacă Mirel Rădoi nu va fi convins să rămână.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 22:49
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 22:56

Selecționerul și-a anunțat plecarea după meciurile din noiembrie, cu Islanda și Liechtenstein, decisive pentru locul doi în Grupa J, ce asigură calificarea la baraj. Boloni speră ca Rădoi să se răzgândească și să rămână la națională.

Ladislau Boloni, despre preluarea echipei naționale

„Să vin la națională? În viață orice este posibil. Sper însă ca Rădoi să se răzgândească și să pregătească naționala și în baraj, de ce nu, și la Mondiale. A fost atacat de toată lumea, pe bună dreptate, iar el s-a supărat. E normal acum să se gândească la viitorul lui.

Poate Mirel are o ofertă interesantă, foarte rapidă, care poate să nu mai fie valabilă dacă rămâne până în martie la națională. Mai este și altă socoteală. 

Situația actuală a echipei naționale este bună, vine barajul, cu echipe puternice, și va fi greu să te califici la Mondiale. Poate urma un nou val de critici împotriva lui. E altceva să plece pe val, decât criticat că a ratat o nouă calificare”, a spus Boloni, pentru GSP.ro.

Boloni a mai fost selecționerul României între 2000 și 2001, timp în care a strâns, pe banca primei reprezentative, zece meciuri.

Programul naționalei României în luna noiembrie:

România - Islanda (11 noiembrie, 21:45, PRO TV)

Liechtenstein - România (14 noiembrie, 19:00, PRO TV)

Clasamentul Grupei J:

1. Germania 21p

2. România 13p

3. Macedonia de Nord 12p

4. Armenia 12p

5. Islanda 8p

6. Liechtenstein 1p

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies