'Sa aratam toti 28 ca meritam sa fim la Euro!' Ce spune Torje despre antrenamentele Romaniei in cantonamentul din Italia

'Sa aratam toti 28 ca meritam sa fim la Euro!' Ce spune Torje despre antrenamentele Romaniei in cantonamentul din Italia

Romania n-a putut sa treaca de RD Congo, dar a ajuns la 15 meciuri consecutive fara infrangere.

Torje recunoaste ca jucatorii nationalei nu s-au asteptat sa nu poata castiga in fata africanilor si cere concentrare maxima din partea tuturor colegilor sai. Torje nu crede ca oboseala paote fi o scuza pentru meciul modest facut de Romania la Como.

"Ne-am dorit inainte de meci o victorie, sa continuam seria de meciuri fara infrangere. Am ajuns la 15, e o performanta buna pentru noi. Nu ne gandeam sa fim egalati, e clar ca nu ne convine acest rezultat. Avem timp sa reparam ce am gresit. Trebuie sa demonstram ca meritam sa fim la Euro. Toti cei 28 de jucatori! Ne dorim sa trecem de grupe, nu conteaza cu cate puncte. Mai sunt jucatori de venit, mai e Bogdan Stancu, mai e Hoban.

Ne vom reuni cu totii si dupa aceea domnul Iordanescu va alege cei 23. Nu cred ca cineva e obosit, nu am facut antrenamente atat de grele incat sa fim obositi. Nu trebuie sa resimtim oboseala dupa un sezon incarcat, trebuie sa fim pregatiti de ceea ce va urma la Euro", a spus Torje.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Capacitatea de vaccinare anti-Covid în România a ajuns la 115.000 de persoane pe zi
BRAT
Modifică setările cookies