"S-a terminat cu povestile ca merg la nationala!" Lovitura grea primita de brazilianul Eric in visul de a juca pentru Romania

"S-a terminat cu povestile ca merg la nationala!" Lovitura grea primita de brazilianul Eric in visul de a juca pentru Romania

Eric de la Pandurii are sanse minime sa mai joace pentru nationala Romaniei. Spune ca i s-a refuzat cetatenia.

Eric de 8 ani in Romania, e casatorit de 5 cu o romanca, dar tot nu a reusit sa devina roman si in acte.

"Deocamdata ma opresc din visul asta, pentru ca am depus actele si mi-a respins cetatenia pentru ca mi-a spus ca nu am opt ani de cand sunt aici. si acum, na, la anul implinesc cinci ani de casnicie si opt ani de cand sunt in Romania cu acte legale, asa ca sa fie clar ca s-a terminat cu povestile ca merg la nationala", spune Eric pentru DigiSport.

Brazilianul Pandurilor sustine ca inca mai spera ca intr-o zi sa joace la nationala. Pentru asta trebuie sa slabeasca, i-a transmis si selectionerul Iordanescu.

"Am avut ocazia, acum, in pregatiri, in Turcia, sa stau de vorba cu domnul Iordanescu si a facut o gluma cu mine: Sa stii ca fiecare kilogram in plus la nationala e o mie de euro. si eu i-am spus ca daca m-ar lua la nationala eu as avea de platit 2000 de euro. A inceput sa rada, mi-a zis ca-s baiat destept.", a mai povestit Eric.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu: La Spitalul Colentina apare o diferență de ”peste 500” de decese Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies