Romania nu mai poate juca un meci cu Uruguay! Steaua e mai importanta decat nationala!

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Februarie 2012, 12:00
Romania nu mai poate juca un meci cu Uruguay! Steaua e mai importanta decat nationala!

Farul - Steaua, azi, 13:00, LIVE la Sport.ro si pe net, pe www.voyo.ro! 
Stii tot despre echipa ta? Fa-ti TESTUL de stelist, dinamovist sau rapidist AICI!

Cluburile de fotbal sunt aproape sa castige lupta in fata echipelor nationale. Meciurile amicale ce se joaca an de an aduc pierderi echipelor iar granzii din Europa s-au unit pentru a convinge UEFA sa ia o masura.

Cele mai puternice cluburi din Europa s-au aliat pentru a-i convinge pe cei de la UEFA sa reduca numarul amicalelor jucate de nationale de la 12 meciuri duble la 9.

European Club Association (ECA) a confirmat ca UEFA si-a dat acordul pentru a reduce numarul meciurilor, iar pauzele competitionale nu vor mai putea fi luate atunci cand nationalele au de jucat un singur meci. Doua exemple de meciuri de lux sunt chiar azi, cand Anglia va juca cu Olanda iar Germania va juca impotriva Frantei.

“Intelegerea cu UEFA este un mare castig pentru cluburile din Europa”, a spus Karl-Heinz Rummenigge, seful asociatiei cluburilor din Europa.
Cluburile platesc jucatorii si mentin nivelul fotbalului, iar UEFA trebuie sa fie intelegatoare. Pentru a nu pierde razboiul, sefii UEFA au decis sa tripleze fondul de premiere pentru meciurile de la EURO 2012.

Steaua a incasat 200.000 de euro in 2010, cand Kapetanos a participat la meciurile de la Mondial.

Urmează o săptămână de foc în Parlament. Orban vrea să împiedice adoptarea rectificării bugetare în forma votată de PSD
BRAT