Revine Gica Popescu langa nationala? Iordanescu a lansat un mesaj de solidaritate pentru fostul capitan

Revine Gica Popescu langa nationala? Iordanescu a lansat un mesaj de solidaritate pentru fostul capitan

Gica Popescu poate activa in cadrul FRF dupa eliberarea din inchisoare.

Anghel Iordanescu s-a intors de la Bratislava, acolo unde a luat parte la UEFA Coach Education Workshop, un program pus la cale de UEFA pentru sprijinirea tehnicienilor.

"Au fost 3 zile pline. Si ma refer aici atat ca program teoretic, cat si ca practica. A fost o tematica bogata, cu multe lectii practice si cred ca nu avem decat de profitat din acest curs", a spus Iordanescu la intoarcerea pe aeroport. Acesta a acordat in interviu in care a dezvaluit discutiile avute cu ceilalti colegi si i-a transmis un mesaj lui Gica Popescu:

"Gica Popescu in orice moment poate ajuta fotbalul romanesc. Este o personalitate a fotbalului romanesc si trebuie sa   intoarca in fotbalul romanesc", a spus Iordanescu.

V-au intrebat de ce nu mai suntem in Europa cu echipele de club?
Iordanescu: - Nu, practic, intrebari oficiale nu au fost dar s-a discutat, au fost colegi de-ai nostri pe care ii cunosteam din alte perioade.

Le-ati spus si cum se schimba antrenorii la noi?
Iordanescu: - (izbucneste in ras) chiar este o tema pe care am discutat-o. Daca nu gresesc, in momentul de fata, sunt 7 antrenori schimbati si asta e un semnal al instabilitatii.

Despre domnul Blatter, domnul Platini s-a discutat ceva?
Iordanescu: - Nu, chiar nu s-a discutat nimic.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies