Reactia incredibila a lui Torje in fata presei: "Ne luati la misto? Cum sa fim comparati cu Feroe!"

Autor: Sport.ro
Luni 28 Martie 2011, 17:03

Gabi Torje s-a declarat jignit in momentul in care ziaristii i-au spus la conferinta ca Romania a ajuns egala cu Insulele Feroe...

"Daca putem bate Luxemburg? Este o intrebare ironica! Normal ca putem sa ii invingem! Ati inceput sa comparati Romania cu Insulele Feroe, ma jigniti! Avem doua puncte, dar stiti cum le-am pierdut pe celelalte! Daca eram mai atenti, aveam inca cinci puncte in plus!", a spus Torje.

"Trebuie sa uitam meciul cu Bosnia. Avem nevoie de victorie pentru a ne reface moralui. Fotbalul este atat de frumos pentru ca iti da ocazia sa joci un alt meci si sa-ti refaci moralul.

"Este greu sa ne calificam, dar trebuie sa ne jucam sansa. Pana acum am avut meciurile dificile in deplasare, acum vor veni aici sa joace. Am inceput un proiect impreuna si sper sa-l ducem la capat, chiar daca sunt sanse mici sa ne calificam.

"Nu e normal ca fanii sa se comporte urat fata de noi pentru ca noi am dat suta la suta pe teren. Increderea se castiga in timp si se pierde foarte repede. Avem nevoie de rezultate pozitive", a declarat Torje.

Vrem din nou la Euro! Luni, 20:30, Romania U21 - Irlanda de Nord U21, in direct la PRO TV!

TOATA Romania vede Romania! Romania - Norvegia, marti, ora 21:45, in direct la PRO TV!

Filmul negocierilor pentru formarea Guvernului. Iohannis nominalizează marți premierul
BRAT